Server manager in data center KAUNZC9

Stoom je IT klaar voor 2021 met Huge en Lenovo

Klaar voor de heropstart van je bedrijf of activiteiten? Huge en Lenovo zorgen voor een zorgeloze IT infrastructuur.

Powered by Intel®

Huge & Lenovo: a match made in IT-heaven

Huge en Lenovo zorgen er samen voor dat jouw bedrijf klaar is voor the next step. Dankzij de juiste infrastructuur en toepassingen ben jij voorbereid op de groei en veiligheid van je organisatie, én spelen we in op het ‘nieuwe werken’. Hoe we dat doen? Met betrouwbare technologie, ‘de Cloud’ en professioneel IT-advies.

Thuiswerk is het nieuwe kantoorwerk

Thuiswerk is bijna niet meer weg te denken. Na dit ongewone jaar is werken op afstand meer dan ooit een tendens, soms zelfs eerder een must. Het is dus van uiterst belang dat de gehele IT-infrastructuur van jouw bedrijf op orde is. Kan jij ondersteuning gebruiken binnen IT of ver daarbuiten? Of zit je vraag eerder in ‘de Cloud’? Zoek niet verder: Huge en Lenovo staan te trappelen om jouw IT-infrastructuur volledig, juist én betrouwbaar te maken.

Ook (IT) ondersteuning nodig?

Laten we kennismaken!

Lenovo en Huge: een bewezen kwalitatief partnership


Al 20 jaar werken Huge en Lenovo samen om de doelstellingen van bedrijven gerichter, sneller én makkelijker te laten bereiken via de onzichtbare kracht van informatietechnologie. Onze samenwerking loont zich in ontzorging: ons doel is om met beide partijen de best mogelijke IT-oplossing te vinden voor jou, onze klant.

Huge cloud

Waarom Lenovo?

Lenovo Data Center Group zorgt voor de perfecte aanvulling in de IT-ondersteuning van Huge. In onze samenwerking zorgen de experts van Lenovo voor de implementatie, bewaking én het onderhoud van ThinkSystem servers aangedreven door tweede generatie Intel® Xeon® processoren. Dankzij Lenovo kan jouw bedrijf zelf starten met een private, public of hybride cloudomgeving.

Huge samenwerken

Meet Huge

Een opfrissing over Huge nodig? Met ons heb je waarschijnlijk jouw ideale IT partner gevonden. Je hoort het al aankomen: bij ons kan je terecht voor elke uitdaging, vraag en project rond IT. Van software implementatie tot ‘de Cloud’, van fysieke infrastructuur (lees: hardware) tot het begeleiden van softwaretrajecten.

Waarom zijn onze klanten fan van de samenwerking met Lenovo?

Wanneer onze klanten op problemen of vraagstukken botsen, kunnen wij met hun vraag meteen bij Lenovo terecht. Samen zorgen voor een zo goed mogelijke business voor onze klanten, dat is het streefdoel.

Klaar om zelf aan jouw IT-infrastructuur te werken?

Contacteer Huge & Lenovo