Huge toekomst

De IT infrastructuur van de toekomst

Een sterke IT infrastructuur is broodnodig binnen de digitale transformatie. Evolueren, klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst: het is essentieel om concurrentieel te blijven. Maar tegelijkertijd is het niet gemakkelijk om je erop te focussen. Die andere berg ‘high priority tasks’ werkt zichzelf ook niet weg. Dat beseffen we.

Net daarom adviseren we je en staan we je bij als collega, vertrouwenspersoon, partner. Wij werken met de beste partners om er zeker van te zijn dat elke business uitdaging binnen handbereik ligt.

Huge laptop

Apparatuur van server tot laptop

Een IT infrastructuur begint natuurlijk bij… jah, een computer. Dit in de vorm van een server, laptop of desktop. Of deze nu van Apple, Lenovo of een ander merk is. Bij Huge bieden we al het nodige om je bedrijf te ondersteunen. Voor de apparatuur werken we vooral samen met Lenovo, Apple, Fujitsu, Igel en HP. Andere merken komen ook aan bod, maar dat lichten we graag persoonlijk toe.

Wat ook bij apparatuur en IT infrastructuur hoort, is telefonie. Ook hiervoor houden we van samenwerkingen met vaste partners Yealink en Innovaphone. Wens je een centrale in de cloud? Dan raden we Yealink aan. Voor een centrale in je gebouw is Innovaphone de beste keuze met als achterliggende systeem PBX. Maar maak je geen zorgen als je door de bos de bomen niet meer ziet. Wij zijn er voor advies: kom langs (Of bel. Handig, die telefonie).

Huge dataprotection

Data en netwerk beveiliging

Voor het beveiligen van applicaties, netwerk, wireless, data en toestellen in je bedrijf werken we samen met Fortinet. Denk concreet aan het veiligstellen van al uw intern apparatuur door gebruik te maken van een Firewall en VPN toegang.

Om van netwerk te switchen, kiezen we voor Zyxel of Cisco. Het doel van zo’n switch vraag je? Wel, je kan met Zyxel of Cisco al je toestellen met elkaar verbinden zodat je overal toegang hebt tot dezelfde programma’s of bestanden. Om de kritieke toestellen zoals servers, firewalls en switches veilig te stellen van overspanningen of stroompannes, zorgen we voor noodbatterijen. Wanneer de gebruikelijke primaire voeding van je netwerk wegvalt, is er nood aan een ander (elektrisch). Dit wordt dus noodstroomvoeding genoemd. Hiervoor zorgt bijvoorbeeld APC.

Huge old new

Hybride infrastructuur

Vele bedrijven, misschien ook de jouwe, zitten in een overgangsfase. De motivatie om de IT infrastructuur te optimaliseren is groot, maar Rome is ook niet op één dag gebouwd. Er moet tijd genomen worden om alle nieuwigheden te implementeren. Daarom kan je ook kiezen voor een hybride IT infrastructuur.

Met hybride IT infrastructuur kan je ‘oude’ applicaties of systemen combineren met nieuwe. Een deel wordt zo in een cloudomgeving geparkeerd. Wanneer je bepaalde data of programma's enkel inhouse beschikbaar wil houden, is deze setup ook een optie. Hybride IT infrastructuur is met andere woorden een oplossing die zich zowel in de cloud als op eigen locatie bevindt.

Hoor je het na het lezen van dit artikel in Keulen donderen? Of weet je wel hoe je je IT infrastructuur best aanpakt, maar ontbreekt het je aan tijd? Nood aan advies of ondersteuning? Wat het ook is: je kan ons team altijd bereiken.

Laten we elkaar ontmoeten!

Onze deur staat open!